الأربعاء، 30 مايو 2018

طريقة عمل البسبوسة الاصلية فى المنزل مثل المحلات واسرارنجحها لذيذة وطرية

المقادير
2كوب سميد
كوب زبادى
كوب سكر
كوب سمن
نصف كوب جوز الهند
نصف معلقه ص بكنج بودر
رشه ملح
مقادير العسل
2كوب سكر
2كوب ماؤ
عصرة نصف ليمونه
فانيلا
التحضير نقوم ببث السمن مع السميد ضرورى تغليف السميد بالسمن كم فى الصورة
نقوم باضافه باقى المقادير الجافه وبثها باطراف الاصابع ثم اضافه لبن الزبادى
والتقليب يكون باطراف الاصابع لكى تنجح البسبوسه يجب عدم عجنها بث فقط
ثم ندهن الصنيه بالسمن ورشها بشويه سميد لعدم الالتصاق

ثم فرد الخليط فى الصنيه بواسطه اليد ولكى يتساوى الوجه نمسح ايدنا بالماء ونمسح على وجه البسبوسه ثم نقطها بالسكين لمربعات

ثم ندخلها الفرن على درجة حرار 200حتى تاخد اللون الذهبى زى الصورة
وبعدين نسقيها العسل سخن  مباشرة اول ماتهرج من الفرن ويجب تغطيتها بفويل حتى تبرد وبهدين تبئ جاهزة وبالهنا والشفا لمشاهدة الوصفه فيديو 👇للطبخ اسرار مع نونه
شكرااااا للمتابعه 

هناك 15 تعليقًا:

  1. عملتها امبارح والله طلعت تحفة الحمدلله بنفس طريقتك بالظبط ونفس المقادير لولا مفيش تعليق بصور كنت بعتلك صورتها وانا راجل متغرب واول مرة اعملها عااااااااااااااش

    ردحذف
  2. بصراحة عجبتني الطريقة وان شاءالله راح اعملها ويارب تظبط ☺

    ردحذف
  3. والله عمالي بعمل فيها 🙈🙈

    ردحذف
  4. اش هو الزبادي هل هو الحليب ؟

    ردحذف
    الردود
    1. عادي استعمل الجريش بدل السميد يصير ولا لا

      حذف
    2. شكراا مررره جربت طلع مررر حلو

      حذف
  5. اش هو الزبادي هل هو الحليب ؟

    ردحذف
    الردود
    1. الزبادي هو الياغورت الطبيعي

      حذف
  6. ينفع السميد بتاع الأكياس الجاهزه؟

    ردحذف
  7. وانا عملتها وعجبتني جدا طرية ولذيذة

    ردحذف
  8. وانا عملتها وعجبتني جدا طرية ولذيذة

    ردحذف
  9. ممكن استبدل السمن بالزيت

    ردحذف
  10. تحفففففففة طلعت معايا روعة يسلموا ايديكى حبيبتى

    ردحذف