2كوب سميد
كوب زبادى
كوب سكر
كوب سمن
نصف كوب جوز الهند
نصف معلقه ص بكنج بودر
رشه ملح
مقادير العسل
2كوب سكر
2كوب ماؤ
عصرة نصف ليمونه
فانيلا
التحضير نقوم ببث السمن مع السميد ضرورى تغليف السميد بالسمن كم فى الصورة
نقوم باضافه باقى المقادير الجافه وبثها باطراف الاصابع ثم اضافه لبن الزبادى
والتقليب يكون باطراف الاصابع لكى تنجح البسبوسه يجب عدم عجنها بث فقط
ثم ندهن الصنيه بالسمن ورشها بشويه سميد لعدم الالتصاق
ثم ندخلها الفرن على درجة حرار 200حتى تاخد اللون الذهبى زى الصورة
وبعدين نسقيها العسل سخن مباشرة اول ماتهرج من الفرن ويجب تغطيتها بفويل حتى تبرد وبهدين تبئ جاهزة وبالهنا والشفا لمشاهدة الوصفه فيديو 👇للطبخ اسرار مع نونه
شكرااااا للمتابعه
عملتها امبارح والله طلعت تحفة الحمدلله بنفس طريقتك بالظبط ونفس المقادير لولا مفيش تعليق بصور كنت بعتلك صورتها وانا راجل متغرب واول مرة اعملها عااااااااااااااش
ردحذفبصراحة عجبتني الطريقة وان شاءالله راح اعملها ويارب تظبط ☺
ردحذفوالله عمالي بعمل فيها 🙈🙈
ردحذفاش هو الزبادي هل هو الحليب ؟
ردحذفلبن رايب
حذفعادي استعمل الجريش بدل السميد يصير ولا لا
حذفشكراا مررره جربت طلع مررر حلو
حذفاش هو الزبادي هل هو الحليب ؟
ردحذفالزبادي هو الياغورت الطبيعي
حذفينفع السميد بتاع الأكياس الجاهزه؟
ردحذفوانا عملتها وعجبتني جدا طرية ولذيذة
ردحذفوانا عملتها وعجبتني جدا طرية ولذيذة
ردحذفتسلميلي
ردحذفممكن استبدل السمن بالزيت
ردحذفتحفففففففة طلعت معايا روعة يسلموا ايديكى حبيبتى
ردحذف